-56%

Ana Jeans Mornarčica Unikatno krilo, št.36-38

80.00

Unikatno krilo iz mehkega jerseya, igrivo krojenje dodatno razgiba kompozicijo. Barva je svetlo modra.

Lastnosti: material je težji jersey bombaž z elastanomi, prilagodljiva velikost 36-38, dolžina 62 cm od tega pas 7 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo je izdelano iz svetlo modrega jerseya,  ki daje videz jeansa, krojeno v sveojevrstno tridimenzionalno kompozicijo, ki se prijetno nosi. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih. Za ženske,ki som rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica