-47%

Ana Eva Unikatno Laneno krilo, št. 44-46

95.00

Unikatno laneno je krilo zanimivega elegantnega kroja, svetleči šivi ustvarijo valujoče gibanje z igro svetlobe in tudi  dodajo kanček glamurja.

Lastnosti: material je italijansko laneno platno, pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 44-46, dolžina 78 cm – od tega pas 9 cm (bočna mera je  največ 122 cm)

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikoval,ke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo razgibanega kroja je izdelano iz lanenega materiala, ki se prijetno nosi. Na krilu je ustvarjena igra razgibanih svetlečih šivov, ki kompoziciji dodajo elegantni pridih. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica