-18%

Ana Dolores Unikatna pletena obleka, št. 38

425.00

Zelena pletena obleka  je  udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Sestavljena igra zelenih odtenkov elegantno zaokroži celotno podobo.

Lastnosti: material italijanska bombažna in viskozna preja, ima elegantni padec in hladilni otip, prilagodljiva številka 38, dolžina 114 – 116 cm, rokavi so krojeni na elegantno dolžino nad komolci.

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz italijanske bombažne in viskozne preje. Ploskve različnih zelenih odtenkov nežno ragibajo površino in dodajo elegantni pridih končni podobi. Za ženske, ki so rade elegantne in opažene!

Unikatna pletena obleka in unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet. Vabljeni, da si jih ogledate in izberete najlepši kos za svojo dušo.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica