-40%

Amy Toplo Pleteno krilo, št. 36-38

75.00

Razgibano pleteno krilo unikatnega dizajna, pleteno iz mehke tople preje, posebej oblikovano za prizemljitev in umirjanje v zimskih dnevih.

Lastnosti: material je volnena in poliamid preja, raztegljiv pas, prilagodljiva velikost 36-38, dolžina 68cm, od tega pas 12 cm, bočna mera največ 100 cm 

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno pleteno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno pleteno krilo razgibanega kroja je izdelano iz mehke in tople  preje. Različni sivi odtenki sestavljajo svojevrsten mandala motiv, ki nežno razgiba površino. Krilo je v pasu objema raztegljiv pleten pas, ki se prilagodi na mero.  Lahko se nosi tudi nižje na bokih.

 

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica