-58%

Alina Ciklamika Unikatna jersey obleka št. 38

68.00

Unikatna obleka elegantnega kroja, v zelo modni rdeči barvi.  Ima klasičen okrogel vratni izrez  in žepe. Elegantna tekstilna apliakcija dodatno popestri krojno kompozi.cijo.

Lastnosti: material je jersey bombaž z elsatanom, prilagodljiva velikost 38, dolžina 105 cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatna obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna obleka elegantna kroja je izdelana iz italijanskega bombaža z v zelo modni ciklamni barvi. Na sprednji strani je tekstilna aplikacija v elegantnem motivu, ki popestri celotno krojno kompozicijo. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženske obleke so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatna obleka se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica