-39%

Akcija Unikatni komplet – Toplina, št 38-40

98.00

Unikatni komplet krilo in majčka za mrzle dneve razgibanega kroja iz raztegljivega materiala, linijski poudarki dodatno razgibajo celotno kompozicijo. Krilo se lahko nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: krilo : material je raztegljiva debeljsa pletenina, viskoza poliamid, majcka bombažna velikost 38 – 40, dolžina krila 60 cm, od tega pas 10 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno komplet je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz toplega pletiva z modno kitkasto strukturo. Majčka ima igrivo tekstilno slikarijo, ki dodatno razgiba končni videz. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica