-29%

Akcija Komplet Bluza in Krilce, št. 36-38

98.00

Unikatna bluza in krilce v mornarskem vzorčku z igrivimi tekstilnimi našitki, kroj majice je teliran, je sveža kombinacija k športnemu jeans krilu.

Lastnosti: majica material bombažni jersey z elastanom, prilagodljiva velikost 36, dolžina 65cm, krilo št.38 dolžina 62cm

Ni na zalogi

Kategorija:

Unikatni komplet bluza zdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna majica brez rokavov enostavnega kroja je izdelana iz materiala bombažni jersey, ki se nežno prilega telesu. Vzorček na blagu ima morski pridih,  ki ga domišljsko dopolnijo unikatni našitki iz blaga pisanih kombinacij. Veselo jeans krilce naredi piko na i celotnemu stajlingu. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica