-47%

Ajda Pika2 Unikatna krinolina, št.38

95.00

Unikatna bombažna krinolina igrivega kroja, igrive barviti dodatki dodatno razgibajo kompozicijo. Barva je travnato zelena.

Lastnosti: material je lažje bombažno platno, prilagodljiva velikost 38 (bočna širina se raztegne do 106 cm)  dolžina 53, od tega pas 9cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko unikatno krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo balonček kroja je izdelano iz italijanskega bombaža, ki se prijetno nosi. Blago je potiskano z igrivim pikastim vzorcem, barviti dodatki dodatno popestrijo kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih. Za ženske, ki so rade igrive in opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica