Aida, Unikatni pleteni plašč, št. 40-42

786.00

Unikatni pleteni plašč je udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Ima enoredno zapenjanje in udobne žepe.

Lastnosti: sestava je mehka  volnena, bombažna in poliamid preja, prilagodljiva številka 40-42, dolžina 107 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatni plašč oranžne barve je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandra Ilić

Umetniško oblikovan pleteni plašč je izdelan iz mehke  preje, ki je umetniško prešit z barvnimi nitmi, ki umetelno drsijo po površini in tvorijo igriv vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Tople sadne barve se prelivajo po ploskvah in dodatno grejejo v meglenih jutrih..Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica