-65%

Aida Rumenika, Unikatna bluza, št.S

52.00

Unikatna jersey bluza Alenka srčica je elegantna ženska bluza v veselih rumenih tonih z unikatno tekstilno broško.

Lastnosti: sestava je bombažni jersey z elastanom, prilagodljiva velikost 36

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Bluza z dolgimi rokavi je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna majica  je izdelana iz materiala  jersey, ki se uleže po telesu in sledi gibanju telesa. Bluza je vesele rumene barve, dodana je tudi stilizirana tekstilna broška, ki ustvari dodatno gibanje na površini. Za ženske, ki rade izstopajo iz množice!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica