-53%

Abi Ferari Unikatna bluza, št. 38

75.00

Unikatna jersey bluza elegantnega kroja, v zelo modni ferari rdeči barvi. Viseči vratno izrez doda zračnost in udobje v poletnih dneh.

Lastnosti: material je viskozni jersey z elastanom , prilagodljiva velikost  38, dolžina 65 cm 

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna jersey bluza je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna bluza elegantnega kroja je izdelana iz italijanskega bombaža z v zelo modni ferari rdeči barvi. Viseči vratni izrez doda zračnost in udobje in dodatno popestri celotno kompozicijo. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica