-50%

A.Unikatno pleteno krilo Zlatka, št. 40-42

110.00

Razgibano pleteno krilo nežnega dizajna, pleteno iz viskozne preje, posebej oblikovano za prizemljitev in umirjanje.

Lastnosti: material je viskozna preja, raztegljiv pas, prilagodljiva velikost 40-42, dolžina 60c, cm, od tega pas 10 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno pleteno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno pleteno krilo razgibanega kroja je izdelano iz viskozne  preje. Zlati in pudrasti toni  predstavljajo barvni motiv, ki nežno razgiba površino. Krilo v pasu objema raztegljiv pleten pas, ki se prilagodi na mero.  Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

 

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica