-50%

A. Unikatno jeans krilo – Sprehajalka

80.00

Unikatno krilo Sprehajalka je bakreno rjavo krilo z zlatimi črtami in pikastim pasom za popestritev garderobe v čokoladnih odtenkih. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material jeans bombaž in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 34-36

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatno krilce – žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz čokoladno rjavega jeans bombaža. Na krilu se z zlatimi nitmi prepletajo ravne in vijugaste črte, ki pogled vabijo na sprehod pod zlatim soncem. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z nežnimi rožnatimi pikicami. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.