-26%

A. Unikatna pletena tunika – Sončni vzhod, št 42-44

195.00

Unikatna pletena obleka Sončni vhod je  udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Kroje je širok in udoben- Ima kratke rokave in odprti izrez za dodatno zračnost.

Lastnosti: material viskozna preja, prilagodljiva številka 42-44, dolžina 80-85 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena obleka  je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska tunika je izdelana iz italijanske viskozne preje. Ploskve razlicnih pudrastih odtenkov umetelno sestavijo nežno slikarijo , ki spominja na topli poletni dan. Za ženske, ki rade izstopajo iz množice!

Unikatna pletena obleka in unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet. Vabljeni, da si jih ogledate in izberete najlepši kos za svojo dušo.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.