A. Unikatna pletena bluza – Strunjan , št. 38

262.00

Unikatna ženska pletena bluza  je sestavljena iz mornarskih  modro belih odtenkov. Primerna za poletne mesece, ima nežen dotik,  lahko tudi kot kombinacija na športno krilo iz jeansa.

Lastnosti: material bombažno preja, udoben kroj s kratkimi rokavi , prilagodljiva velikost 38-40, okrogel srednje odprt izrez, dolžina 72 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Ženska bluza iz bombažne preje je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna pletena bluza je izdelana iz mehke bombažne  preje, ki rahlo objame telo in ga nežno poboža. Bluza je unikatno skreirana, tako da umetelno razporeja modre in bele odtenke, ki prikličejo spomin na morska doživetja..

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.