-44%

A. Jersey obleka – Gospodična pravljična, št. 42 – 44

95.00

Unikatna obleka z žepi iz mehkega jerseya udobnega kroja, ki se lepo prilega telesu. Vratni izrez je narejen na ladjico, oblika celega kroja pa je širša oz. ni telirana,  tako da zelo nežno objema telesne obline.

Lastnosti: material je tanjši jersey bombaž z  elastanom, prilagodljiva številka 42-44, dolžina 107 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna obleka iz jerseya je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz jerseya ciklamno pink barve. Tekstilne aplikacije razigrano plešejo po blagu in tvorijo vesel pravljični vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.