-50%

A. Jersey obleka – Erika elegantna tunika, št. 44

95.00

Unikatna jersey tunika v modnih puder zlatih odtenkih. Ima mehak ladijski ovratnik in žepe, kroj je širši model – zelo udobna in lahka, se nežno prilega na obline. Tunika se nastilira v dvodelni komplet s pletenim pasom..

Lastnosti: material tanši bombažni jersey z elastanom, zlati del je viskozni jersey prilagodljiva velikost 44, dolžina 100 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Jersey tunika je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna tunika je izdelana iz materiala bombažni jersey, ki se uleže po telesu in sledi gibanju telesa. Na sprednjem delu je elegantni sestav zlate in peščene barvne ploskve, ki nežno prehajata ena v drugo. Za ženske, ki so rade modne in hkrati sproščene!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.