-46%

A. Jeans krilo – Mavrica na reki, št. 38

87.00

Unikatno jenas krilo Mavrica na reki je krilo v modrih odtenkov s svetlečimi šivi, ki se kot reka prepletajo po površini krila in bleščeče opozarjajo nase.

Lastnosti: material jeans bombaž, lurex (svetleča nitka) in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 38, dolžina 65 cm od tega pas 9 cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz materiala jeans, ki se prijetno nosi. Na krilu je s svetlečimi nitkami ustvarjen motiv valujočih valov. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas pleten z lycro in viskozno prejo. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.