-20%

A. Elegantna pletena obleka – Zarja, št. 36-38

416.00

Unikatna pletena obleka Zarja je elegantnega kroja, mehak odprti izrez, rokavi krojeni na dolžino malo čez širino ramena za dodatno eleganco.

Material: viskozna preja, ki ima prijeten hladilni otip

Velikost:  36-38, dolžina 107 cm, tudi za višje postave

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena obleka  je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna pletena obleka Zarja je udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Obleka je sestavljena igra belih in slonokoščenih odtenkov, ki se združujejo v nežni mozaik. Za ženske, ki so rade elegantne in opažene!

Unikatna pletena oblačila so trenutno modni hit. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave pletenin se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.