-50%

A. Bombažno krilo – Sardelca Mica, št. 38 – 40

90.00

Unikatno krilo razgibanega kroja z morskim  motivom, ki poudari razgibanost kompozicije.

Lastnosti: material je mehki bombaž z elastanom, primerno za sezono poletje, prilagodljiva velikost 38-40,  dolžina 68 cm, od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno bombažno krilo  razgibanega kroja je izdelano iz mehkega raztegljivega bombaža. Plavajoče sardelce med valovi dodatno popestrijo krojno kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.