-46%

A. Bombažno krilo – Bakreni Lešnik, št. 38 – 40

87.00

Unikatno bombažno krilo Bakreni Lešnik  je elegantno razgibano krilo z bakrenim odsevom.

Lastnosti: material jeans bombaž z bakrenim odsevom, in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost št 38-40, dolžina 65 cm – od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

bŽensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo razgibanega kroja je izdelano iz bakrenega bombažnega platna, ki se prijetno nosi. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.