-50%

A. Bombažna obleka – Erika, št. 40 – 42

95.00

Unikatna bombažna tunika v modnih lavander odtenkih. Ima mehak ladijski izrez, kroj je širši model – zelo udobna in lahka, se nežno prilega na obline. Tunika se nastilira na poletno laneno krilo ali na športno jeans kombinacijo…

Lastnosti: material tanše bombažno rešilje platno, pletenina je viskozna preja, prilagodljiva velikost 40 – 42 , dolžina 107 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Bombažna obleka je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna bombažna obleka je izdelana iz tankega bombaža, ki mehko sledi gibanju telesa. Na sprednjem delu je sestav različnih potiskov, ki  igrivo prehajo eden v drugega. Za ženske, ki so rade modne in hkrati sproščene!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.