-49%

A. Bombažna obleka – Blackie, št.42

97.00

Unikatna bombažna tunika udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Obleka ima širši kroj – se mehko prilega na obline, v  spodnjem delu krojeno na nabrano širšo obliko, kar poudari elegantni slog.

Lastnosti: material poplin bombaž, prilagodljiva številka 42, dožina 110 cm

Ni na zalogi

Tunika iz bombaža je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana obleka je izdelana iz mehkega pikastega bombaža. za elegantni pridih so dodoani pleteninasti zakljucki na ramenskem in vratnem izrezu. Za elegantne in igrive ženske, ki rade izstopajo iz množice!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.