-21%

A. Andaluzija Mermaid, Unikatna pletena obleka – Št. 36 – 38

416.00

Unikatna pletena obleka z unikatnim teksturami, ki posnemejo odtenke morske pokrajine.

Lastnosti: material je viskozna in lanena preja, ima hladilni otip, udoben rahlo teliran kroj, prilagodljiva velikost 36 – 38, dolžina 107 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Ženska pletena bluza je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna pletena obleka Andaluzija je  izdelana iz viskozne in lanene preje iz modrozelenih odtenkov. Obleka je unikatno skreirana, tako da tekstura odslikava potovanje toplih žarkov po modrini morske pokrajine..

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Unikatna pletena oblačila

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.